Aanvullende dekkingen

Als u kiest voor een WA casco verzekering kunt u daarnaast ook nog kiezen om een aantal zaken aanvullend te verzekeren. Hierbij kunt u denken aan een ongevallen-inzittendenverzekering, een schade-inzittendenverzekering, rechtsbijstand in het verkeer en pechhulp.

Ongevallen-inzittendenverzekering

Een ongevallen inzittenden-verzekering houdt in dat de verzekeraar een vooraf vastgesteld bedrag uitkeert als iemand die bij u in de auto zit door een ongeval invalide raakt of zelfs komt te overlijden. Deze aanvullende verzekering wordt niet door alle verzekeraars aangeboden.

Schade-inzittendenverzekering

Bij een schade-inzittendenverzekering wordt er een bedrag uitgekeerd voor schade aan personen die aantoonbaar kan worden gemaakt bij de verzekeraar. Dit kan gaan om arbeidsongeschiktheid na een ongeval of zelf om schade aan kleding. Het maakt hierbij niet uit wie er schuldig is aan het ongeval.

Rechtsbijstand in het verkeer

U kunt in het verkeer op allerlei manieren een geschil krijgen met iets of iemand. Het is bijvoorbeeld niet altijd duidelijk wie er schuldig is in bepaalde gevallen. Dan is een jurist erg handig, iemand die verstand heeft van zaken en de wet kent. Als u particulier een beroep moet doen op een jurist is dat niet te betalen en daarom is er de rechtsbijstand speciaal voor geschillen in het verkeer.

Previous post:

Next post: